feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool ABI
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003793107
Status Actief

AB InBev

Anheuser-Busch InBev behoort tot de top vijf van bierbrouwerijen wereldwijd. AB InBev is actief in meer dan twintig landen en heeft een portfolio van meer dan tweehonderd biermerken. AB InBev is onder andere bekend van de merken Budweiser, Stella Artois, Beck's en Jupiler. De bierbrouwer uit Leuven is daarnaast 50 procent eigenaar van Grupo Modelo, de grootste bierbrouwerij van Mexico. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders AB InBev

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in AB InBev.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
1 Stichting Anheuser-Busch InBev 41,24% 18 december 2013
2 EPS Participations 8,09% 18 december 2013
De informatie over de aandeelhouders van AB InBev zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van AB InBev en de website waar de aandelen van AB InBev genoteerd zijn.

AB InBev belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom AB InBev en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer AB InBev op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.