feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool BEFB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003678894
Status Actief

Befimmo

Befimmo is een beleggingsmaatschappij in vastgoed, met een specialisatie in kantoorgebouwen. Het grootste gedeelte van de vastgoedportefeuille bestaat uit beleggingen in het centrum van Brussel. Andere investeringen zijn kantoorgebouwen in andere gedeeltes van Vlaanderen en Wallonië. Een groot deel van de kantoorgebouwen zijn voor een lange termijn verhuurd aan de Belgische overheid. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Befimmo

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Befimmo.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
1 Ageas 10,56% 10 februari 2015
2 AXA Belgium 10,40% 25 november 2014
3 BlackRock 3,00% 6 februari 2014
De informatie over de aandeelhouders van Befimmo zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Befimmo en de website waar de aandelen van Befimmo genoteerd zijn.

Befimmo belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Befimmo en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Befimmo op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.