feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool COFB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003593044
Status Actief

Cofinimmo

Cofinimmo is een investeringsmaatschappij gericht op vastgoed. Cofinimmo is gespecialiseerd in rental properties zoals kantoorgebouwen, voornamelijk in Brussel en Antwerpen. Cofinimmo is in 1983 opgericht en is sinds 1994 genoteerd op de Beurs van Brussel. In 2003 trad Cofinimmo toe tot de BEL20-index van Euronext Brussel. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Cofinimmo

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Cofinimmo.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van Cofinimmo zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Cofinimmo en de website waar de aandelen van Cofinimmo genoteerd zijn.

Cofinimmo belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Cofinimmo en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Cofinimmo op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.