feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool COLR
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0974256852
Status Actief

Colruyt

Colruyt is een supermarktconcern met winkels in België, Frankrijk en Luxemburg. Naast detailhandel heeft de Colruyt Group ook een groothandel en enkele andere business-to-business onderdelen. Colruyt is in 1925 als familiebedrijf in Halle begonnen en uitgegroeid tot een beursgenoteerd concern met een miljardenomzet. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Colruyt

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Colruyt.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van Colruyt zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Colruyt en de website waar de aandelen van Colruyt genoteerd zijn.

Colruyt belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Colruyt en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Colruyt op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.