feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool DIE
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0974259880
Status Actief

D'Ieteren

D'Ieteren een groep van bedrijven in de automotive branche. Het groepsonderdeel D'Ieteren Auto houdt zich voornamelijk bezig met het importeren en distribueren van auto's. D'Ieteren Auto is de grootste autodistributeur in België. Het onderdeel Belron is de wereldleider op het vlak van herstel en vervanging van autoruiten en bekend van de merken Carglass en Autoglass. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders D'Ieteren

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in D'Ieteren.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van D'Ieteren zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van D'Ieteren en de website waar de aandelen van D'Ieteren genoteerd zijn.

D'Ieteren belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom D'Ieteren en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer D'Ieteren op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.