feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool KBC
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003565737
Status Actief

KBC Groep

KBC Groep is een bank-verzekeraar gericht op het MKB en retailklanten. KBC Groep is voornamelijk in zijn thuismarkten in België en Oost- en Midden-Europa. De holding KBC Group NV is volledig eigenaar van de onderliggende onderdelen KBC Bank en KBC Insurance. Het bij beleggers bekende KBC Securities is ook onderdeel van de groep. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders KBC

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in KBC Groep.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
1 BlackRock 4,99% 20 augustus 2015
2 Fidelity Management and Research 2,95% 4 mei 2015
De informatie over de aandeelhouders van KBC zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van KBC en de website waar de aandelen van KBC genoteerd zijn.

KBC Groep belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom KBC Groep en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer KBC Groep op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.