feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool PROX
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003810273
Status Actief

Proximus

Proximus (voorheen Belgacom) is het grootste telecombedrijf van België. Belgacom Group is ook bekend van de merknamen Telindus, BICS, Skynet, Scarlet en Tango. Belgacom levert via haar merken een brede dienstverlening van vaste en mobiele telefonie tot ICT en via de joint venture BICS internationale carrieractiviteiten. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Proximus

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Proximus.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van Proximus zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Proximus en de website waar de aandelen van Proximus genoteerd zijn.

Proximus belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Proximus en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Proximus op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.