feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool UMI
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003884047
Status Actief

Umicore

Umicore is een technologisch metaalbedrijf. De belangrijkste bedrijfsactiviteit is het raffineren en behandelen van edelmetalen. In de productie en verwerking van niet-ferro metalen behoort Umicore tot een van marktleiders. Andere activiteiten van Umicore zijn het vervaardigen van katalysatoren en de productie van geavanceerde materialen zoals kobaltverbindingen en speciale poeders voor het produceren van harde metalen en gereedschappen met diamant. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Umicore

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Umicore.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
1 Groupe Bruxelles Lambert (GBL) 14,94% 21 september 2015
2 BlackRock 5,03% 30 september 2015
3 Capfi Delen Asset Management (CADELAM) 3,08% 21 september 2015
4 Norges Bank 3,06% 9 september 2015
De informatie over de aandeelhouders van Umicore zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Umicore en de website waar de aandelen van Umicore genoteerd zijn.

Umicore belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Umicore en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Umicore op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.