feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool AGS
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003801181
Status Actief

Ageas

Ageas is een internationaal verzekeringsconcern. Voorheen was Ageas bekend onder de naam Fortis Holding, het moederbedrijf van Fortis Bank. Verzekeraar Ageas is actief in meer dan tien landen verdeeld over Europa en Azië. Het verzekeringsbedrijf heeft zowel in Nederland als België een hoofdkantoor. Ageas behoort tot de 20 grootste verzekeraars van Europa.

Huidige aandeelhouders Ageas

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Ageas.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
1 Ping An 5,17% 24 april 2013
2 Ageas 5,01% 10 december 2015
3 Schroders 4,98% 14 januari 2015
4 BlackRock 4,98% 13 maart 2014
5 Norges Bank 2,98% 20 augustus 2012
De informatie over de aandeelhouders van Ageas zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Ageas en de website waar de aandelen van Ageas genoteerd zijn.

Ageas belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Ageas en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Ageas op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.