feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool BEKB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0974258874
Status Actief

Bekaert

Bekaert is een producent van staaldraad, staalkoord en geavanceerde materialen en deklagen. Bekaert is opgericht in 1880 en uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in getrokken staaldraadproducten en -toepassingen. De belangrijkste markten van Bekaert zijn Europa-Midden-Oosten-Afrika (EMEA) en Latijns-Amerika.

Huidige aandeelhouders Bekaert

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Bekaert.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
1 Stichting Administratiekantoor Bekaert 36,21% 12 februari 2016
2 Kiltearn Partners 3,09% 2 maart 2015
De informatie over de aandeelhouders van Bekaert zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Bekaert en de website waar de aandelen van Bekaert genoteerd zijn.

Bekaert belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Bekaert en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Bekaert op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.