feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool DELB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003562700
Status Notering beëindigd

Delhaize Group

Delhaize Group is een groep van internationale bedrijven gericht op distributie en verkoop van levensmiddelen en verzorgingsproducten. Delhaize Group is onder andere actief in Amerika, Zuid-oost Europa en thuisland België. De Delhaize supermarktketen, de eerste supermarkt met zelfbediening van Europa, is nog steeds een belangrijk onderdeel van de groep.

Huidige aandeelhouders Delhaize

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Delhaize Group.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
1 Davidson Kempner European Partners 3,50% 3 augustus 2015
De informatie over de aandeelhouders van Delhaize zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Delhaize en de website waar de aandelen van Delhaize genoteerd zijn.

Delhaize Group belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Delhaize Group en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Delhaize Group op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.