feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool ELI
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003822393
Status Actief

Elia System Operator

Elia System Operator is verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van het hoogspanningsnet van België. De kerntaken van Elia zijn het ontwikkelen en het beheren van de hoogspanningsinfrastructuur en het verlenen van toegang tot het hoogspanningsnet. Een ruime vijftig procent van de aandelen zijn vrij verhandelbaar, de rest van de aandelen zijn hoofdzakelijk in handel van Belgische gemeenten.

Huidige aandeelhouders Elia

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Elia System Operator.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van Elia zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Elia en de website waar de aandelen van Elia genoteerd zijn.

Elia System Operator belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Elia System Operator en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Elia System Operator op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.