feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool ENGI
Beurs Euronext Brussel
ISIN FR0010208488
Status Actief

Engie

Engie (voorheen GDF Suez) is een internationaal energieconcern. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het opwekken en de distributie van elektriciteit, de distributie van gas en nieuwe energie. Engie is ontstaan na een fusie van Gaz de France en Suez. GDF Suez heeft verschillende beursnoteringen en is opgenomen in de CAC40 en BEL20, de belangrijkste beursgraadmeters van Frankrijk en België.

Huidige aandeelhouders Engie

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Engie.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van Engie zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Engie en de website waar de aandelen van Engie genoteerd zijn.

Engie belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Engie en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Engie op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.