feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool GBLB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003797140
Status Actief

GBL

Groupe Bruxelles Lambert (GBL) is een beleggingsmaatschappij. GBL behoort tot de tien grootste bedrijven van België. GBL richt zich voornamelijk op een kleine groep van Belgische en Franse marktleidende bedrijven in de industriële sector. GBL is al sinds 15 oktober 1956 beursgenoteerd. GBL maakt onderdeel uit van een omvangrijke schakel van bedrijven, waar Groupe Frere Bourgeois CNP en Power Financial Corporation aan de top staan. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders GBL

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in GBL.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van GBL zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van GBL en de website waar de aandelen van GBL genoteerd zijn.

GBL belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom GBL en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer GBL op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.