feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool SOF
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003717312
Status Actief

Sofina

Sofina is een beursgenoteerde beleggingsmaatschappij van de Belgische familie Boël. Sofina heeft een omvangrijk portefeuille met participaties verschillende Belgische en Franse beursfondsen. Daarnaast is Sofina ook actief met private equity en als beheerder van een hedge fonds. bekijk profiel

Huidige aandeelhouders Sofina

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Sofina.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van Sofina zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Sofina en de website waar de aandelen van Sofina genoteerd zijn.

Sofina belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Sofina en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Sofina op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.