feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool SOLB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003470755
Status Actief

Solvay

Solvay is een internationaal concern voor chemie en plastic. Solvay behoort tot de top tien grootste chemieconcerns wereldwijd. Het chemiebedrijf is actief in meer dan vijftig landen en heeft meer dan honderd fabrieken. De producten van Solvay worden onder andere gebruikt voor consumenten goederen en in diverse branches zoals bouw, automotive en energie. Het bedrijf is in 1863 opgericht in België. Solvay is genoteerd aan de NYSE Euronext aandelenbeurs in Brussel en Parijs.

Huidige aandeelhouders Solvay

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in Solvay.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van Solvay zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van Solvay en de website waar de aandelen van Solvay genoteerd zijn.

Solvay belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Solvay en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer Solvay op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.