feedback
Online register van aandeelhouders
Symbool UCB
Beurs Euronext Brussel
ISIN BE0003739530
Status Actief

UCB

UCB is een biofarmaceutisch concern met het hoofdkantoor in Brussel. UCB is internationaal actief in meer dan veertig landen. Het concern richt zich op onderzoek en ontwikkeling van medicijnen voor aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel en immunologie. Belangrijke producten van UCB zijn Cimzia, Vimpat en Neupro. UCB is genoteerd aan de NYSE Euronext Brussel en opgenomen in de BEL20.

Huidige aandeelhouders UCB

De onderstaande aandeelhouders hebben op dit moment een belang in UCB.

# Aandeelhouder Percentage Datum van kennisgeving
De informatie over de aandeelhouders van UCB zijn afkomstig van het het register Autoriteit Financiële Markten, de website van UCB en de website waar de aandelen van UCB genoteerd zijn.

UCB belegger?

Aandelen Dashboard is de tool voor beleggers. Het helpt u op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom UCB en andere aandelen. Daarnaast biedt het Aandelen Dashboard voor de meeste aandelen ook toegang tot meer dan 10 jaar aan historische gegevens.

Meer informatie

Meer UCB op het internet

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin Google+

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.